Not Sex But London

Utazgatásunk Angliában

Friss topikok

  • HHanna: Te pedig pontosan olyan vagy, mint a többi anyuka, elfogult! IMÁDLAK! :D (2010.08.21. 01:52) Csak pozitívan!
  • HHanna: Kedves Erika! Örülök, hogy olvasod ügyes-bajos kalandjainkat, annak pedig még inkább, hogy tetsz... (2010.08.09. 02:47) Utazás előtti napok és maga az ÚT

Linkblog

Welcome!

2010.08.06. 06:03

szerző: HHanna

Lássuk csak, hogy is lehet kezdeni egy blogot…talán azzal, hogy tisztázzuk, milyen célból jön létre. Ezen az oldalon két fiatal lány ügyes-bajos utazásáról találtok lehetőleg minél sűrűbb időközönként élménybeszámolót, saját tapasztalatokat.

Legfőképp barátoknak, családnak, ismerősöknek szól, hogy nekünk ne kelljen mindent 100-szor elmesélni :D ,valamint emlék (nehogy bármelyik hülyeségünket elfelejtsük).  :D Mindezek ellenére bárkit szívesen látunk az oldalon, akit érdekel!

A helyszín, mint a címből is kiderül, London, természetesen Szex és New York ihletésű, mi más lenne, hiszen csajok vagyunk, imádjuk a sorozatot és a filme(k)et is. Annyi a különbség, hogy mi a Szívünknek legfontosabbakat otthon hagytuk. Nem véletlen „Not Sex…” .

Kezdetnek ennyi, a többi garantáltan ki fog derülni a későbbiekben!

Bízom benne, hogy minden alkalommal jót szórakoztok, ha erre tévedtek ;D!

Pusszantás Nektek!

 Hanna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dangerprone.blog.hu/api/trackback/id/tr892202653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása